Kawan2 Terima kasih kerana sudi bersama saya

Friday, October 1, 2010

Kek Kahwin Tema Pink Purple




Salam semua....hee...terkebil2 mata ni..heee..lame sudah blog tak ber update...ade gak yg bertanya bila nk update blog asyik2 kek barbie doll jer yg kuar hahaha...bknnya menghilang ade je di sini masih mengambil tempahan cuma kesibukan dgn kerja yg membataskan utk mengupdate blog..hee...selain tu ade benda lain gak hehehe...nk habaq kat kat kwn2 ni bln pose hari tu kite di sahkan pregnant heee..anak ketiga ni...syukur alhamdulillah...di bln2 mulia ni...ermmm...tengah dlm proses mabuk2 lah ni..tu yg malas2 jer tu...nasib baik tak alah pd buttercream hahaha...tp skarang dh ok da sikit....alhamdulillah..
Rasa bersalah plak kepada customer yg order sbb gambar tempahan diorang tidak menjadi tatapan umum..heee..so hari ni selesai sudah segala hutang gambar tu yer...maap sekiranya ade gambar yg tidak ade..maknanya tu ku lupa snap lah yer...

ok nk citer pasal order lah plak yer..datangnya dr adik ipar sendiri pun..heee..utk kakaknya yg berkahwin pada 26 september yg lepas...tempat di rantau panjang klang..ok kwn2 slmt menjamu mata yer...

No comments:

Post a Comment