Kawan2 Terima kasih kerana sudi bersama saya

Monday, June 7, 2010

Seribu Kemaafan..


Kek ni di order oleh Suriati @ Johan Setia, Klang sempena Majlis Pertunangannya..design kek adalah sepertimana yg di email simple tapi menyelerakan heee..Surie ade juga order Puding pelangi..tapi tak pasti dimana silapnya puding tu tidak menjadi sepertimana yg kite buat selalu..yg mana lapisan tengah puding tidak melekat antara satu sama lain...lapisan yg lain ok..huhu..nk buat lg satu mmng tak sempat siap buat pun hampir 2 pagi...takut buat lain plak jdnya lagi ..dengan badan yg letih..dan mata yg hampir tertutup...huhu..jd seribu kemaafan akak pohon pad surie yer..puding itu kite beri jer padanya tanpa sebarang caj...apepun terima kasih surie kerana memahami...nampak gaya kite kena pergi berguru lg lah jawabnya...heee

No comments:

Post a Comment